Foodcafé De Vrije Valk

Wereldkeuken in Hoeselt
Wereldkeuken in een stijlvol kader

€€€

Op enkele kilometers van de E313 afrit Bilzen-Hoeselt liggen tussen de fruitplantages de prachtige gebouwen die Restaurant De Vrije Valk huisvesten.

Restaurant-Foodcafé De Vrije Valk bestaat uit een stijlvol gerestaureerde vierkantshoeve met binnenkoer en tuin, typisch voor het Limburgse Haspengouw.  De gebouwen dateren uit 1812, een recente grote renovatie vond plaats in 2013.

Achter de grote houten poort komt u meteen op onze prachtige binnenkoer. De vroegere stallingen en hooizolder werden omgebouwd tot zeven aaneensluitende feestzalen, met op de benedenverdieping een grote veranda die uitkijkt op de tuin en de achterliggende boomgaarden. 

Als je even wilt uitblazen of de benen strekken, dan staan het terras en onze prachtige tuin van 60 are tot uw beschikking. Bij mooi weer kan je vast en zeker buiten genieten van al het lekkers dat onze keuken te bieden heeft. 

In ons Foodcafé serveren wij onze gasten allerlei lekkers. Je vindt er diverse snacks alsook menu’s uit de wereldkeuken.

Achteraan de tuin ligt onze eigen private parking met ruimte voor meer dan 100 auto’s. Het kerkplein op korte wandelafstand biedt nog eens ruimte aan 60 extra auto’s.


Contactgegevens
Sint Lambertusstraat 10
3730 Hoeselt
Restaurants in de buurt

Restaurant De Vrije Valk

star star star star star star star star star star 0
€ € € € Frans

Lorraine

star star star star star star star star star star 0
€ € € € Seizoensgebonden

Bar Da Noi

star star star star star star star star star star 0
€ € Italiaans