Restaurant Ter Heide

Belgisch in Kaprijke

€€€

In het hart van het Meetjesland aan de rand van de Lembeekse bossen, ligt Restaurant – Hotel Ter Heide op slechts 20 minuten van de historische steden Gent en Brugge en de mondaine badstad Knokke-Heist. In de directe omgeving kan je prachtige wandelingen maken, heerlijk fietsen door de bossen of langs de krekenroute. Paardrijden en zelfs golfen kan in de nabije omgeving.

Ter Heide, ingericht in koloniale stijl, werd opgenomen in de prestigieuze keten “Relais du Silence”. De 9 vernieuwde kamers zijn alle voorzien van een ligbad, tv, telefoon en internetaansluiting. Mark Van Riel en zijn team staan garant voor een waaier van uitgelezen gerechten. Iedere dag is er een marktmenu, die in de vroege ochtenduren door Carl Van Hecke samengesteld wordt naargelang het aanbod en seizoen, zoals asperges uit de eigen regio, oesters uit Grevelingen, zelfbereide fois gras, …

De wijnkaart werd volledig samengesteld en op het domein aangekocht door Carl.
De kelders bevatten niet minder dan 14000 flessen wijn…

Jouw korting:
Bij dit restaurant ontvang je op de aangegeven kortingsdagen 25% korting op maaltijden. De korting is geldig tot maximaal 4 personen, en één Diner Jaarkaart per tafelgezelschap.

LET OP: De Diner Jaarkaart is niet geldig op feestdagen en enkel geldig op speciaal geselecteerde menu's.

 


Contactgegevens
Tragelstraat 2
9971 Kaprijke
Restaurants in de buurt

La Calabria

star star star star star star star star star star 0
€ € € Italiaans

Schijn

star star star star star star star star star star 0
€ € € € Belgisch

Augustijntje

star star star star star star star star star star 0
€ € Belgisch