Sinds 1999 bezorgt de Diner Jaarkaart honderdduizenden pashouders een heerlijke avond uit. Omdat de Diner Jaarkaart samenwerkt met A-merken via landelijke promoties, kunnen wij een alsmaar groeiende klantportefeuille aanbieden.

Meedoen is gratis, altijd!

De Diner Jaarkaart is op ieder gewenst moment inzetbaar. Jij bepaalt namelijk zelf op welke dagen de korting geldt. Je doet altijd minimaal 3 dagen per week mee en het in- of uitschakelen van je kortingsdagen kun je zelf beheren. Zo behoudt jij de volledige controle en kan je de Diner Jaarkaart-gasten ook naar de rustigere momenten in jouw restaurant sturen.

Zo genereert de Diner Jaarkaart dus extra omzet op de gewenste momenten in jouw restaurant. Van ons krijg je een gratis restaurantpagina op www.dinerjaarkaart.nl en diverse restaurants worden uitgelicht in mailings onder maar liefst honderdduizend pashouders. Zo is de Diner Jaarkaart gratis promotie onder een zeer grote doelgroep voor jouw restaurant.

Doe net als vele andere succesvolle restaurants mee en sluit jouw restaurant vandaag nog aan bij de Diner Jaarkaart. Wie weet ontvangt u dan deze week al nieuwe gasten!

Zo eenvoudig is het!

  • Geef zelf aan welke dagen jouw restaurant meedoet met de Diner Jaarkaart. Alleen op de aangegeven kortingsdagen kunnen gasten met een Diner Jaarkaart bij jouw restaurant reserveren.
  • Bepaal zelf je korting: 25% korting op de gehele rekening of een speciaal samengesteld menu. Let op: wanneer je kiest voor een menu moet deze onderscheidend zijn voor de Diner Jaarkaart gasten en de korting moet altijd minimaal 25% zijn.
  • De Diner Jaarkaart gasten reserveren online op de website: www.dinerjaarkaart.nl. Je ontvangt een e-mail met de reservatiegegevens. Je reageert zeer eenvoudig op de reservering d.m.v. de buttons in de e-mail.
  • Ontvang de Diner Jaarkaart gasten, vul je lege tafels en biedt op de gewenste tijden de Diner Jaarkaart gasten een heerlijke maaltijd.

Waar wacht je nog op? Sluit jouw restaurant aan bij de Diner Jaarkaart!