Aduard

Hollands in Aduard
Het gebruik van seizoens- en streekgebonden producten staan hoog in het vaandel. Door deze bijzondere producten te combineren met het rund- en lamsvlees van eigen boerderij, zorgen we er voor dat..

€€

Van boer tot bord weten wij waar onze producten vandaan komen. We werken samen met diverse telers, kwekers en fokkers uit het Westerkwartier die hun groenten, fruit en vlees tot in de keuken afleveren. Streekgebonden betekent dat we afhankelijk zijn van wat het land ons per seizoen geeft… En dat zorgt voor variatie op de kaart. In het voorjaar serveren we asperges, in de herfst wild en in de winter stoof- en stamppot. Gevarieerde en uiteenlopende salades staan het hele jaar door op het menu.
 

Elk seizoen is uniek en dat vindt u terug in de veelzijdigheid die de lunch- en dinerkaart van 'T Restaurant te bieden heeft. Het gebruik van seizoens- en streekgebonden producten staan hoog in het vaandel. Door deze bijzondere producten te combineren met het rund- en lamsvlees van eigen boerderij, zorgen wij ervoor dat uw bezoek aan ons restaurant tot een ware smaakbeleving zal zijn.


Contactgegevens
Friesestraatweg 13
9831TB Aduard
Restaurants in de buurt

Bij Hammingh

star star star star star star star star star star 0
€ € € Heerlijk

De Blauwe Lotus

star star star star star star star star star star 3,05
€ € Chinees

New York Pizza Groningen II

star star star star star star star star star star 3,45
Italiaans