Bord'Eau

Heerlijk in Amsterdam
Voortreffelijke gerechten tijdens een 6-gangendiner aan de Amstel

€€€€
Eet de sterren van de hemel tijdens een voortreffelijk 6-gangendiner voor € 84,- per persoon!
Beleef een eigentijdse interpretatie van elegante en klassieke ‘fine dining’ gecomplementeerd met exclusieve wijnen, binnen de wereld van‘Original Amsterdam Luxury’.
Bord’Eau biedt gasten hemels comfort. De contemporaine elegantie zorgt voor een gedistingeerde ambiance. Het uitzicht op Amsterdam en de grachten is dan weer adembenemend. Dankzij het oog voor detail van Bas van Kranen staat schoonheid centraal op het bord. Hij laat zich inspireren door ingrediënten en technieken uit heel de wereld. Hij creëert sterke contrasten maar zorgt tegelijkertijd voor delicate combinaties. Van Kranen combineert precisie met inventiviteit, en schoonheid met smaak.
Topkwaliteit is hier de standaard, de wijnkaart en kaasselectie bevestigen dat op indrukwekkende wijze. Met meer dan 850 wijnlabels werd de wijnkaart van Bord’Eau door Wine Spectator geroemd als één van de meest uitzonderlijke wijnkaarten ter wereld.
 ‘Gedreven door een sterk gevoel van nieuwsgierigheid inspireren Bas van Kranen & Wouter Denessen hun gepassioneerd team van jonge getalenteerde koks en bedieningsbrigade’.
 Reserveer snel en beleef deze culinaire ervaring zelf! Geniet van een voortreffelijk 6-gangendiner van sterchef Bas van Kranen en zijn team voor slechts € 84,-!

Te reserveren t/m 25 april 2020
Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag
Te reserveren vanaf 3 personen
De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon
Niet i.c.m. andere acties
LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig bij reservering via HEERLIJK.nl

Contactgegevens
Nieuwe doelenstraat 2
1012CP Amsterdam
Restaurants in de buurt

Il Girasole

star star star star star star star star star star 0
€ € Italiaans

New York Pizza Amsterdam Reguliersbreestraat

star star star star star star star star star star 3,9
Italiaans

Memories Of India

star star star star star star star star star star 4,15
€ € Indiaas