The White Room

Heerlijk in Amsterdam
Hoogstaand 6-gangenmenu op Michelinniveau

€€€€
Hoogstaand 6-gangenmenu met de signatuur van voormalig driesterrenchef Jacob Jan Boerma voor maar € 62,50! 
The White Room by Jacob Jan Boerma is het Michelinster fine-dining restaurant in een monumentale ruimte van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky aan de Dam in hartje Amsterdam. Voormalig 3-Michelinsterren chef Jacob Jan Boerma staat aan het roer van dit restaurant. Onder zijn signatuur leidt de jonge, zeer bevlogen Randy Karman de culinaire brigade als Chef de Cuisine. 
De prachtige ingrediënten en de frisse stijl van Karman zorgen voor een perfecte combinatie met de zure smaken en specerijen waar Boerma bekend om staat. Herkenbare smaken keren daarbij op onverwachte wijze terug. Op elk bord zie je de ambitie en precisie van het team terug. Dit is zeker niet onopgemerkt gebleven en leverde het restaurant dan ook een notering in de Lekker, 15 Gault-Millau punten én een Michelinster op!
De naam ‘The White Room’ is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal’ die de ruimte kreeg bij de opening in 1885. Het huidige restaurant wordt gezien als het oudste restaurant van Amsterdam waar originele stijlen nog altijd behouden zijn. Dankzij de geraffineerde en moderne styling, worden historie en heden hier naadloos met elkaar verbonden.
Geniet van een elegante en toegankelijke cuisine in een prachtige ambiance. Een 6-gangenmenu reserveer je nu voor slechts € 62,50 per persoon!

Te reserveren t/m 4 april 2020
Te reserveren van dinsdag t/m zaterdag voor diner 
Te reserveren van donderdag t/m zaterdag voor lunch
De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon
Niet i.c.m. andere cadeaubonnen en acties
LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Contactgegevens
Dam 9
1012JS Amsterdam
Restaurants in de buurt

The White Room

star star star star star star star star star star 0
€ € € € Heerlijk

New York Pizza Amsterdam Damstraat

star star star star star star star star star star 3,9
Italiaans

Bridges

star star star star star star star star star star 0
€ € € Heerlijk