De bistro van HFSLG

Heerlijk in Bosch en Duin
Culinaire topklasse tijdens 2-gangenlunch

€€
Ontdek De bistro van HFSLG met een 2-gangenlunch voor maar € 19,50 per persoon!
In de bosrijke omgeving van Bosch en Duin zit HFSLG gevestigd. Tot op de dag van vandaag is het restaurant een begrip in Bosch en Duin en zeer geliefd door culinair minnend Nederland. Zakelijke gast, fijnproever of culinaire ontdekker. De bistro is het verborgen juweeltje van dit prestigieuse restaurant.
De gerechten die geserveerd worden zijn van absolute topklasse en bereid op basis van de Franse keuken. Hierbij maakt het keukenteam gebruik van de allerbeste dagverse ingrediënten. In combinatie met de trendy ambiance zal jou hier een onvergetelijke gastronomische beleving te wachten staan.
Dat het bij dit restaurant volop genieten is, is ook door culinaire critici opgemerkt. Chef-kok Bjorn Stukje is trots op zijn team en op de prestaties. Zo staat het restaurant op de 23e plek in de Lekker top 100 van 2018. En is bekroond met 15 Gault&Millau punten. Hiermee scoort HFSLG het hoogst van alle restaurants in de provincie Utrecht! De visie wordt doorgegeven in De bistro en is daarom ook zeker de moeite waard om te bezoeken! 
Ervaar het zelf en laat je verrassen door de smaken van De bistro van HFSLG tijdens een 2-gangenlunch voor slechts € 19,50 per persoon!

Te reserveren t/m 23 december 2019
De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon
Te gebruiken op maandag t/m vrijdag
Niet i.c.m. andere acties
LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Contactgegevens
Vossenlaan 28
3735KN Bosch en Duin
Restaurants in de buurt

De bistro van HFSLG

star star star star star star star star star star 0
€ € € Heerlijk

De bistro van HFSLG

star star star star star star star star star star 0
€ € € Heerlijk

Bubbles And Blessings

star star star star star star star star star star 4,2
€ € € Wereldkeuken