Aan het Bosch

Heerlijk in Castricum
Sensationeel 6-gangendiner, overnachting én ontbijt in sfeervolle ambiance

€€€€
Laat je ultiem verwennen door een sensationeel 6-gangendiner met overnachting én ontbijt bij Aan het Bosch voor slechts € 94,- per persoon!
In het prachtige Castricum kun je na een mooie bos- of strandwandeling HEERLIJK ontspannen bij Aan het Bosch! Een bijzondere locatie om even goed tot rust te komen. Er heerst hier een warme en sfeervolle ambiance, waarbij hoge service voorop staat. Het vriendelijke en kundige personeel verwent jou tot in de puntjes!
Chef-kok Natasja Wensink en haar team bereiden voor jou adembenemende smaaksensaties, bereid met verse biologische producten uit de regio. Eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie bereid, is de visie van Aan het Bosch. Met aandacht en veel passie bezorgt het team jou een onvergetelijk avond. Wat je hier kunt verwachten is veel creativiteit, smaakvolle sensaties en een mooie bordopmaak. Ook toe aan even flink culinair verwend worden? Dan ben je bij Aan het Bosch aan het juiste adres! 
Na het HEERLIJKe 6-gangendiner overnacht je in één van de warme en sfeervolle kamers van Aan Het Bosch. En daar stopt het nog niet, want als je na de nacht HEERLIJK bent bijgekomen staat het keukenpersoneel weer voor je klaar om een culinair ontbijt klaar te maken!
Ontdek, geniet en laat je verrassen tijdens een zalig 6-gangendiner met overnachting én ontbijt voor slechts € 94,- per persoon!

Te reserveren t/m 29 augustus 2020
De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon
Te gebruiken op maandag t/m zaterdag
Niet geldig i.c.m. andere acties en/of cadeaukaarten
LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl
HEERLIJK Aanbiedingen zijn niet te betalen met cadeaukaarten

Contactgegevens
Heereweg 84
1901ME Castricum
Restaurants in de buurt

Aan het Bosch

star star star star star star star star star star 0
€ € € Heerlijk

New York Pizza Limmen

star star star star star star star star star star 3,1
Italiaans

Restaurant Kwartje Koffie (by Fletcher)

star star star star star star star star star star 3,75
€ € € Hollands