Fris

Heerlijk in Haarlem
Magnifiek 6-gangen diner + bites & amuses

€€€€
Chef Rick May verrast jou met een magnifiek 6-gangendiner incl. bites & amuses voor slechts € 50,- per persoon!
Haarlem staat bekend om haar vele gastronomische adresjes. Aan de rand van het centrum zit ook zo’n adres waar je geweest moet zijn; restaurant Fris. Fris heeft als uitgangspunt ‘culinaire klasse zonder poespas’, oftewel lekker ontspannen en genieten op niveau.
Rick May mag zich naast chef-kok ook eigenaar noemen van dit prachtige restaurant. Al vanaf zijn tijd bij restaurant De Leuf (Voerendaal), onder de vleugels van Meesterkok Paul van de Bunt, heeft Rick May zich de fijne kneepjes van een tweesterrenkeuken eigen gemaakt. Onlangs heeft Fris een metamorfose gehad waarbij het restaurant er nu eclectisch en mysterieus uit ziet.
Kwaliteit staat bij Fris hoog in het vaandel, en dat is ook door de gidsen niet onopgemerkt gebleven; Fris werd beloond met 15 Gault&Millau punten en heeft een notering in de top500 van de Lekker gids. Je geniet van heerlijke, verse en biologische producten, het liefst uit eigen achtertuin! De keuken kan omschreven worden als een mix tussen onze eigen Hollandse en de klassieke Franse.
Niet alleen de keuken zal je verrassen, want behalve een rijk wijnassortiment kun je ook genieten van biologische frisdranken en een cocktailkaart die de moeite waard is om te bekijken.
Wacht niet langer en geniet bij Fris van een magnifiek 6-gangendiner incl. bites & amuses voor slechts € 50,- per persoon!

Te reserveren t/m 21 december 2019
Te gebruiken op dinsdag t/m zaterdag
De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon
Niet i.c.m. andere acties
LET OP: Deze actie is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl 

Contactgegevens
Twijnderslaan 7
2012BG Haarlem
Restaurants in de buurt

New York Pizza Haarlem I

star star star star star star star star star star 3,75
Italiaans

Kaneda

star star star star star star star star star star 4,3
€ € Japans

Delphi

star star star star star star star star star star 3,95
€ € Grieks