Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Wereldkeuken in Heerenveen
Culinair genieten in dé sportstad van het Noorden!

€€€

In dé sportstad van het Noorden, op korte afstand van schaatstempel Thialf, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof. Hier kunt u in het gezellige Restaurant Heidehof genieten van internationaal georiënteerde gerechten. Laat u verrassen door de culinaire hoogstandjes van de chef-kok en sluit na het diner uw dag af onder het genot van een drankje in de sfeervolle bar Under Wetter. Bovendien beschikt het restaurant over een royaal terras met uitzicht over de tennisbanen van het hotel.

Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch.

Reserveringen voor dit restaurant kunnen uitsluitend online geplaatst worden.

Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij jouw favoriete restaurant van Fletcher Hotels. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Normaal gesproken betaal je €29,50 p.p. voor dit heerlijke menu, maar met Diner Jaarkaart ontvang je nog eens 25% extra korting op deze scherpe aanbieding!

Van 1 april t/m 30 september uitsluitend geldig op maandag, dinsdag en woensdag en van 1 oktober t/m 31 maart zelfs alle dagen van de week.

Geniet dus het hele jaar door van heerlijk diner of lunch in de restaurants van Fletcher Hotels!


Contactgegevens
Golflaan 1
8445SR Heerenveen
Restaurants in de buurt

De Oranjetuin

star star star star star star star star star star 3,55
€ € € Frans

Toro Pinto

star star star star star star star star star star 4,1
€ € € Zuid-Amerikaans

Landhotel de Ijsvogel

star star star star star star star star star star 4,3
€ € € Frans