PIT

Heerlijk in Heeswijk-Dinther
Verrassend ALL-IN 3-gangendiner

€€€€
Culinair verrassend ALL-IN 3-gangendiner voor maar € 49,- per persoon!
In het prachtige Heeswijk-Dinther vind je restaurant PIT, voorheen “Het Sentiment” wat een begrip was in de wijde omgeving van het dorp. Momenteel staat Eltjo Scheepers hier al meer dan twee jaar aan het roer samen met zijn partner Jolande. Het restaurant is onlangs gevuld met een gemoedelijke, nostalgische huiskamersfeer en het beste dat culinair Noord-Brabant te bieden heeft. De bediening, sfeer en aankleding zorgen samen voor de huiselijke ambiance en het gemoedelijke dorpsgevoel. Vanaf 2019 is het restaurant geheel overgegaan tot PIT.
De witte brigade bestaat uit een ongekend gepassioneerd team. PIT is een restaurant met moderne invloeden gecombineerd met een geheel eigen karakter. Dit zie je ook terug in de moderne, verfijnde en uitdagende keuken met hier en daar klassieke invloeden. De gerechten worden bereidt met kwaliteitsingrediënten en er wordt uitsluitend gewerkt met seizoensproducten. Om de culinaire reis compleet te maken proef je smaken terug uit verschillende werelddelen.
Het team streeft iedere dag naar het waarborgen van hun belangrijkste kernwaarden: kwaliteit, ambacht, en service. Het team van PIT bied je een totaal beleving waarbij kleur, geur, smaak, sfeer en gastvrijheid de ingrediënten zijn die samen leiden tot een fijne avond vol culinaire hoogtepunten.
Geniet van pure gerechten tijdens dit ALL-IN 3-gangendiner voor maar € 49,- per persoon!

Te reserveren t/m 27 september 2019
Te gebruiken op woensdag t/m zondag
ALL-IN arrangement: 3-gangen verassingsmenu, aperitief, wijnarrangement, koffie & thee met friandises, tafelwater en verschillende Amuses en bites
De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon
Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen
LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Contactgegevens
Raadhuisplein 7
5473GC Heeswijk-Dinther
Restaurants in de buurt

Tuin Café De Witte Zwaan

star star star star star star star star star star 4,2
€ € € Mediterraan

New York Pizza Uden

star star star star star star star star star star 4,4
Italiaans

OONIVOO

star star star star star star star star star star 0
€ € € € Heerlijk