De Kromme Watergang

Heerlijk in Hoofdplaat
5-gangenmenu van visspecialiteiten incl. aperitief

€€€€
Kom genieten van sterrengerechten tijdens een 5-gangenmenu van verschillende visspecialiteiten incl. aperitief voor €95,-
Een stukje rijden door Zeeland brengt je bij Hoofdplaat. In dit zilte landschap is restaurant De Kromme Watergang gevestigd. Hier staan Edwin en Blanche Vinke aan het roer van hun gepassioneerde team. 
Chef-kok Edwin Vinke baseert zijn keuken op de zilte en aardse smaken die hij rondom De Kromme Watergang vindt. Het keukenteam streeft ernaar om lichte, gemakkelijk verteerbare en creatieve gerechten te maken. Dit geïnspireerd op het mooie Zeeuws-Vlaamse landschap. Groente, fruit en vis wordt elke dag vers aangeleverd uit de omgeving. 
"Ze vragen mij wel eens: "Wat betekent koken voor jou?" Koken komt uit je hart!" - aldus de gepassioneerde chef Edwin Vinke.
Dat je bij De Kromme Watergang kunt genieten op topniveau is niet onopgemerkt gebleven bij de culinaire critici. Zo zijn ze bekroond met maar liefst twee Michelinsterren, een fantastische prestatie, eentje om trots op te zijn! Daarnaast heeft De Kromme Watergang 18/20 punten in de Gault&Millau en staan ze op plaats 19 in de Nederlandse Lekker top 500 gids. 
Nieuwsgierig geworden naar dit unieke vistastische menu? Reserveer dan snel dit 5-gangenmenu van verschillende visspecialiteiten bij De Kromme Watergang voor slechts € 95,- per persoon.

Te reserveren t/m 30 mei 2020
Te gebruiken voor lunch op woensdag t/m zondag
Te gebruiken voor diner op woensdag t/m vrijdag en zondag
De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon
Niet i.c.m. andere acties
LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig bij reservering via HEERLIJK.nl

Contactgegevens
Slijkplaat 6
4513KK Hoofdplaat
Restaurants in de buurt

De Deining

star star star star star star star star star star 4,5
€ € € Frans

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad

star star star star star star star star star star 3,45
€ € € Wereldkeuken

Restaurantje Nummer 7

star star star star star star star star star star 0
€ € € Heerlijk