Restaurant Silver

Wereldkeuken in Lelystad
Voor u ultieme smaakbeleving!

€€€€

Voor gastvrouw Corrie Hop is er met Restaurant Silver een langgekoesterde droom in vervulling gegaan. Samen met de keukenbrigade en chef-kok Roy Kramer laat ze u graag genieten van innovatieve en vernieuwende gerechten, gebaseerd op klassieke technieken. 

Passie en liefde voor koken met daarbij mooi aansluitende dranken is waar het allemaal om draait . Er wordt gebruik gemaakt van de verse producten die het seizoen te bieden heeft. En dat alles op een eigentijdse, moderne wijze. 

Om de beleving compleet te maken bieden wij u een vervoersservice aan, waardoor u kunt genieten van een mooi bij uw gerechten aansluitend wijnarrangement. 

Kortom, we laten u graag ongedwongen genieten in een mooie ambiance; gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Iedereen staat voor u klaar om er een heerlijk ontspannen avondje uit van te maken met een heuse smaakbeleving!

De sfeer van Restaurant Silver is modern en rustig zodat alle aandacht uitgaat naar waar het hier allemaal om draait: wij serveren innovatieve gerechten, verrassende smaken en bijpassende wijnen of non-alcoholische ‘Virgins’; een smaakbeleving pur sang!

We laten ons graag op culinair niveau uitdagen…

Gaat u de uitdaging aan?

 


Contactgegevens
Zilverparkkade 1
8232WJ Lelystad
Restaurants in de buurt

Silver

star star star star star star star star star star 0
€ € € Heerlijk

Para Para

star star star star star star star star star star 0
€ € Aziatisch

Applaus

star star star star star star star star star star 3,85
€ € € Frans