Villa Beukenhof

Heerlijk in Oegstgeest
Klassiek ALL-IN 5-gangendiner incl. overnachting

€€€€
Geniet van ALL-IN 5-gangendiner met overnachting voor slechts € 150,- per persoon!
In het pittoreske Oegstgeest, gelegen naast Leiden, vind je het restaurant Villa Beukenhof. Als je binnenkomt in het stijlvolle en sfeervolle restaurant waan je jezelf in Parijs. Het restaurant heeft zelfs een 'Franse tafel', hier kun je met een goed gevoel aanschuiven om samen met vrienden te genieten van goed gevulde, smakelijke gerechten! 
De stijl van de keuken is Frans, met invloeden vanuit het Oosten. De gerechten zijn gemaakt van de meest verse seizoensgebonden producten. Deze staan dan ook garant voor een ware smaaksensatie! Het oosten en het westen ontmoeten elkaar op je bord, wat resulteert in HEERLIJKe culinaire gerechten. Tip: als het weer het toelaat, kun je genieten op het heerlijke terras!
De overnachting vindt plaats in het prachtige Villa Beukenhof Luxury Vintage Hotel. De acht suites hebben ieder een eigen stijl en inrichting, waarin de sfeer van het historische gebouw is gecombineerd met eigentijds design. 
Geniet van de klassieke gerechten en maak de avond compleet met een overnachting in een authentieke omgeving. Reserveer nu dit sublieme ALL-IN 5-gangendiner incl. een overnachting voor maar € 150,-  per persoon!

Te reserveren t/m 31 december 2019
De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon
Te gebruiken op maandag t/m zondag
Let op: Minimaal te reserveren vanaf 2 personen.
Naast de bevestiging van HEERLIJK.nl via de mail, neemt de restaurateur contact op om de reservering te bevestigen, dit door de beperkte beschikbaarheid
ALL-IN: aperitief, wijnarangement, tafelwater, koffie/thee en friandises 
LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl
Niet i.c.m. andere acties

Contactgegevens
Terweeweg 2
2341CR Oegstgeest
Restaurants in de buurt

Villa Beukenhof

star star star star star star star star star star 0
€ € € € Heerlijk

Villa Beukenhof

star star star star star star star star star star 0
€ € € Heerlijk

Wine & Dine

star star star star star star star star star star 3,5
€ € € Wereldkeuken