Alma Fine Dining

Heerlijk in Oisterwijk
Gastronomische nieuwkomer! Prachtig 4-gangendiner incl. cocktail

€€€€
Prachtige ambiance in kersvers gastronomisch restaurant! Reserveer nu het 4-gangendiner incl. Alma cocktail voor slechts €45,50 p.p.
In het dorpse Oisterwijk in Brabant vind je het geweldige restaurant van Alma. Het restaurant van Alma opende in november 2019 de deuren aan de Lind. Het prachtige pand heeft twee eetgelegenheden: een chique restaurant en een toegankelijke bodega. Het historische pand De Swaen is de huisvesting van het fantastische restaurant.
De partners, Wouter van Laarhoven en Malou Hagenaars, zijn trotse eigenaren van het strak ingerichte restaurant. Dit was al jaren hun ultieme droom. In het fine dining restaurant Alma staan kwaliteit en gastvrijheid centraal. Sterrenchef Wouter van Laarhoven geeft elk gerecht diepgang op een elegante manier. Volgens de Chef-kok kunnen alle borden nieuwe interessante verhalen vertellen. 
Het team van Alma fine dining onder leiding van Wouter en Malou zorgen dat alle gasten voldoende meekrijgen van deze prachtige verhalen met bijpassende wijnen. Alma fine dining wil Oisterwijk weer een kloppend gastronomisch hart geven. Alma zal je verrassen met geweldige combinaties in ongedwongen sfeer. In de zomer zullen de tafels op het balkon ook prachtig gedekt staan.
Benieuwd naar deze nieuwkomer aan de gastronomische top? Reserveer dan snel een 4-gangendiner incl. Alma cocktail voor slechts €45,50 per persoon!

Te reserveren tot 24 april 2020
Te gebruiken op woensdag t/m vrijdag
De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon
Niet i.c.m. andere acties of cadeaubonnen
LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Contactgegevens
De Lind 45
5061 HT Oisterwijk
Restaurants in de buurt

Alma Bodega

star star star star star star star star star star 0
€ € € Heerlijk

Alma Fine Dining

star star star star star star star star star star 0
€ € € € Heerlijk

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

star star star star star star star star star star 3,95
€ € € Frans