Fletcher Hotel-Restaurant De Zon

Hollands in Oosterwolde
Heerlijk tot rust komen na een onvergetelijke dag!

€€€

Na een schitterende dag in natuurgebieden Fochteloërveen en Nationaal Park Drents-Friese Wold kunt u in Fletcher Hotel-Restaurant De Zon aanschuiven voor een heerlijk diner in het stijlvolle restaurant. Laat u verrassen door de culinaire creaties van de chef-kok. Op zoek naar de ideale locatie voor een heerlijke lunch? Neem dan plaats in het sfeervolle Grand Café en geniet van de smaakvolle gerechten tegen een eerlijke prijs.

Reserveringen voor dit restaurant kunnen uitsluitend online geplaatst worden. 

Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij jouw favoriete restaurant van Fletcher Hotels. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Normaal gesproken betaal je €29,50 p.p. voor dit heerlijke menu, maar met Diner Jaarkaart ontvang je nog eens 25% extra korting op deze scherpe aanbieding!

Van 1 april t/m 30 september uitsluitend geldig op maandag, dinsdag en woensdag en van 1 oktober t/m 31 maart zelfs alle dagen van de week.

Geniet dus het hele jaar door van heerlijk diner of lunch in de restaurants van Fletcher Hotels!


Contactgegevens
Stationsstraat 1
8431ET Oosterwolde
Restaurants in de buurt

Restaurant de Tippe

star star star star star star star star star star 0
€ € Europees

Restaurant Prins Heerlijck

star star star star star star star star star star 0
€ € Frans

Heerlijkheid

star star star star star star star star star star 3,75
€ € Frans