Fletcher Hotel-Restaurant 's-Hertogenbosch

Wereldkeuken in Rosmalen
Culinair genieten aan de Rosmalense Plas.

€€€

Bourgondisch genieten aan de rand van het gezellige centrum van ’s-Hertogenbosch: het kan bij Fletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch. In het sfeervolle restaurant bereidt de chef-kok met veel passie diverse smaakvolle gerechten voor u. Onze medewerkers adviseren u graag over een bijpassend wijnarrangement. Wilt u na het diner nog even borrelen? Dan kunt u plaatsnemen in de knusse hotelbar. Bij mooi weer is het op het royale terras heerlijk vertoeven en geniet u van het prachtige uitzicht over de Rosmalense Plas.

Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch.

Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij jouw favoriete restaurant van Fletcher Hotels. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Normaal gesproken betaal je €29,50 p.p. voor dit heerlijke menu, maar met Diner Jaarkaart ontvang je nog eens 25% extra korting op deze scherpe aanbieding!

Van 1 april t/m 30 september uitsluitend geldig op maandag, dinsdag en woensdag en van 1 oktober t/m 31 maart zelfs alle dagen van de week.

Geniet dus het hele jaar door van heerlijk diner of lunch in de restaurants van Fletcher Hotels!


Contactgegevens
Burgemeester Burgerslaan 50
5245NH Rosmalen
Restaurants in de buurt

New York Pizza Den Bosch I

star star star star star star star star star star 3,75
Italiaans

Shisha

star star star star star star star star star star 4,2
€ € Wereldkeuken

New York Pizza Den Bosch II

star star star star star star star star star star 3,75
Italiaans