Parkheuvel

Frans in Rotterdam
Restaurant Parkheuvel ligt in het park, niet ver van de Euromast en pal aan...

€€€€

Restaurant Parkheuvel ligt in het park, niet ver van de Euromast en pal aan de Maas. Het moderne, ronde gebouw werd in 1988 ontworpen door architect Klunder. Het terras biedt een weergaloos uitzicht op het water en de langsvarende schepen. De sfeer in het restaurant is intiem. Ons interieur is wat je noemt cosy art deco. De inrichting is een keuze voor kwaliteit en comfort en weerspiegelt de vakkundige smaak van mijn vrouw en gastvrouw Anja, en haar gevoel voor stijl. De entree voert naar de bar met loungegedeelte. Het restaurantgedeelte zelf loopt in een speels ronde vorm en biedt overal uitzicht op het water. Wie eenmaal aan tafel zit, hoeft alleen maar te ontspannen en in alle rust te genieten van wat er op tafel komt.

LET OP! Diner Jaarkaart heeft in samenwerking met Parkheuvel een speciaal Diner Jaarkaart Arrangement ontwikkeld, zijnde een 4 gangen all-in menu voor slechts € 134,- per persoon (inclusief koffie, water en wijn arrangement). Deze prijs is inclusief de Diner Jaarkaart korting.

Dit mooie menu bestaat uit: - Bubbels als aperitief - Aperitiefgarnituren - Amuse - 4 gangen lunch/diner - Begeleidende wijnen - Tafelwater - Madeleines - Valhrona chocolade - Koffie en Friandises De keuken en bedieningsbrigade van restaurant Parkheuvel staan er voor u om u een onvergetelijke verblijf te verzorgen. U komt hier als gast om verwend te worden.


Contactgegevens
Heuvellaan 21
3016GL Rotterdam
Restaurants in de buurt

Ancyra

star star star star star star star star star star 0
€ € € Mediterraan

Rokkaa

star star star star star star star star star star 3,9
€ € Turks

Nul10

star star star star star star star star star star 4,25
€ € € Wereldkeuken