Golfcenter Seve

Mediterraan in Rotterdam
Kom eerst eens wat eten en drinken, daar begint de beleving, verwacht het onverwachte en laat je verrassen"

€€€

De unieke kaart zorgt voor dialoog, het verbindt mensen met elkaar. Golfcenter Seve wil verrassen met de kwaliteit van de culinaire gerechten en bijzondere wijnen, deze worden aangeboden voor een betaalbare prijs.

Smaak heeft met een totaalervaring te maken. Bij Seve kunt u genieten van de mediterraanse keuken, met een twist. Seve heeft daarom gekozen voor een internationale groep koks, dit versterkt niet alleen de beleving, maar de chefs hebben ook bepaalde specialiteiten van huis meegekregen. Sommige recepten gaan van familie op familie en daardoor ligt er meer passie in de gerechten.

De open keuken gaat uit van unieke bereidingen en het naar voren brengen van authentieke smaken in een modern jasje. In de keuken wordt een variatie van gerechten bereid in de Josper. Bereidingen in de Josper geven gerechten een bijzondere smaakbeleving. De Josper is in Nederland nog redelijk uniek, maar wordt wereldwijd in diverse sterrenrestaurant gebruikt. 

Houdt u van een goed glas wijn, dan bent u bij Golfcenter Seve aan het juiste adres. Golfcenter Seve biedt een assortiment van ruim 150 wijnen, waarvan een groot gedeelte ook per glas te bestellen is. Albariño, Chablis, Pinot Grigio, alles wat mensen ooit ergens gedronken hebben, wordt geschonken bij Seve.

Voorwaarden:
- Geldig op vertoon van de Diner Jaarkaart.
- Maximaal 4 personen per Diner Jaarkaart.
- Geldig op zaterdag tm maandag tussen 17:00 en 22:00 uur.
- Reserveren voor dezelfde avond kan tot 16:00 uur, mits de beschikbaarheid dit toelaat, en is geldig zodra u de bevestiging per e-mail ontvangt.
- De 25% korting is exclusief drank.
- Niet geldig in combinatie met andere acties of prijsreducties.

 


Contactgegevens
Kleiweg 480
3045PM Rotterdam
Restaurants in de buurt

New York Pizza

star star star star star star star star star star 3,95
Italiaans

Lust Hillegersberg

star star star star star star star star star star 4,1
€ € € Spaans

Los Toros

star star star star star star star star star star 3,6
€ € Argentijns