Restaurant Cozinha do mundo

Wereldkeuken in Rotterdam
Proef de wereld in Rotterdam-Zuid

€€

De gepassioneerde Rotterdamse horecaman Sarvender Hardin opent na 23 jaar ervaring opdoen in verschillende zaken, grote en kleine horeca, zijn eerste eigen restaurant: een nieuw concept, Cozinha do Mundo. Een restaurant met kwaliteitsgerechten uit alle windstreken voor redelijke prijzen. Ik heb mijn ervaringen altijd willen combineren. Voor mijn gast op mooie manieren service te bieden en voor de gerechten een verse manier te bedenken om de hoogste smaken naar boven te halen.

 

“Super vervelend, dat als je met een groep vrienden of met je familie uiteten gaat, er altijd mensen zullen zijn die water bij de wijn moeten doen. Je zus wil Aziatische wok, vader wil Italiaanse pasta, oma wil naar een brasserie met lekkere saté en je ziet jezelf toch liever aan een Grieks gerecht zitten vanavond. Als je niet voor een specifieke keuken wilt kiezen, beland je al snel in een all you can eat concept dat vaak of een vreetschuur, of ontzettend duur is.”

 

Cozinha do Mundo biedt dan de oplossing. U bent van harte welkom, 7 dagen in de week geopend voor lunch en diner. Ook heeft Mundo een zaal voor aparte gelegenheden, voor u speciale wensen. Alles is hier bespreekbaar.

 

 

 

Tot snel, wij hebben er zin in

 


Contactgegevens
Gooilandsingel 105
3083 DP Rotterdam
Restaurants in de buurt

Kaandorp

star star star star star star star star star star 4,2
€ € Wereldkeuken

Apartt.

star star star star star star star star star star 3,85
€ € Wereldkeuken

New York Pizza I

star star star star star star star star star star 3,2
Italiaans