Restaurant Johan Hendrik (by Fletcher)

Frans in Sluis
Culinaire gerechten met passie bereid.

€€€

In de middeleeuwse vestingstad Sluis, op de grens tussen Nederland en België, ligt Fletcher Hotel-Restaurant De Dikke Van Dale. Zowel het Nederlandse Cadzand als Knokke en Brugge in België liggen op korte afstand van het hotel. Na een leuke dag in een van deze gezellige centra of langs het strand kunt u aanschuiven voor een heerlijk diner in Restaurant Johan Hendrik. Het sfeervolle restaurant is vernoemd naar de woordenboekmaker van de Dikke Van Dale en bovendien volledig ingericht naar de verrassende stijl van Louis XIV. Culinaire liefhebbers kunnen zich in de watten laten leggen door de smaakvolle creaties, met seizoensgebonden en lokale producten. Na een heerlijk diner kunt u nagenieten in de gezellige kelderbar of in de bibliotheek met open haard.

Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch.

Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij jouw favoriete restaurant van Fletcher Hotels. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Normaal gesproken betaal je €29,50 p.p. voor dit heerlijke menu, maar met Diner Jaarkaart ontvang je nog eens 25% extra korting op deze scherpe aanbieding!

Van 1 april 2020 t/m 30 september 2020 uitsluitend geldig op maandag, dinsdag en woensdag en van 1 oktober 2020 t/m 31 maart 2020 zelfs alle dagen van de week.

Geniet dus het hele jaar door van heerlijk diner of lunch in de restaurants van Fletcher Hotels!


Contactgegevens
St. Annastraat 46
4524JE Sluis
Restaurants in de buurt

Cote D'Azur

star star star star star star star star star star 0
€ € € Frans

Down Town

star star star star star star star star star star 0
€ € Amerikaans

Côte Belge

star star star star star star star star star star 0
€ € Bistro