Harboury

Heerlijk in Tilburg
Signature diner van zes gangen in een relaxte omgeving

€€€
HEERLIJKe smaken tijdens het zes gangen signature diner in een relaxte omgeving voor slechts € 42,-
Aan de historische Piushaven in Tilburg vind je restaurant Harboury. Een plek waar je volledig kunt relaxen en vooral goed kunt genieten van een fantastisch diner. Wanneer je ervoor kiest om bij Harboury te gaan dineren, ga je voor een culinair hoogstaande avond.
Harboury staat voor smaakbeleving. Chef-kok en eigenaar Hein is altijd op zoek naar het ultieme gerecht; voor elk hoofdingredient de perfecte smaakcombinatie ontdekken en de beste (kook)technieken gebruiken. Zoals zijn zelf gerookte zalm, maar ook de cappuccino met melk direct van de boerderij. Natuurlijk hoort bij een mooi gerecht een goed glas wijn. Harboury heeft daarom een ruim wijnassortiment en adviseert graag bij de keuze voor de beste wijn-spijs combinatie.
Bijzondere smaken die uitblinken in kwaliteit en creativiteit worden in dit 6-gangendiner gecombineerd tot unieke gerechten waar Hein graag zijn handtekening onder zet. 
Geniet van spannende culinaire creacties en laat je verrassen met het signature menu van zes gangen voor slechts € 42,- per persoon!

Te reserveren t/m 7 december 2019
Dit restaurant vraagt nadrukkelijk om eventuele wensen, diëten en/of allergieën te vermelden bij “opmerkingen voor de chef”
De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon
Te gebruiken op woensdag t/m zondag
Niet i.c.m. andere acties
LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Contactgegevens
Havendijk 75
5017AL Tilburg
Restaurants in de buurt

Harboury

star star star star star star star star star star 0
€ € € Heerlijk

Grieks Restaurant Agora

star star star star star star star star star star 0
Grieks

New York Pizza Tilburg II

star star star star star star star star star star 4,1
Italiaans