Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan

Frans in Vierhouten
Culinair genieten midden op de Hoge Veluwe.

€€€

Uw dagje op de schitterende Hoge Veluwe compleet maken? In het gezellige Vierhouten vindt u Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan, een prachtig historisch landhuis midden in de uitgestrekte bossen van de Veluwe. Bij mooi weer is het hier heerlijk vertoeven op het ruime terras en op een regenachtige dag neemt u plaats in de verwarmde serre. In het stijlvolle restaurant schuift u aan voor smaakvolle gerechten gebaseerd op het seizoen. De gerechten worden geheel volgens recept bereid door de chef-kok. Sluit uw dag af met een borrel in een van de twee sfeervolle bars.

Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch.

Reserveringen voor dit restaurant kunnen uitsluitend online geplaatst worden.

Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij jouw favoriete restaurant van Fletcher Hotels. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Normaal gesproken betaal je €29,50 p.p. voor dit heerlijke menu, maar met Diner Jaarkaart ontvang je nog eens 25% extra korting op deze scherpe aanbieding!

Van 1 april t/m 30 september uitsluitend geldig op maandag, dinsdag en woensdag en van 1 oktober t/m 31 maart zelfs alle dagen van de week.

Geniet dus het hele jaar door van heerlijk diner of lunch in de restaurants van Fletcher Hotels!


Contactgegevens
Nunspeterweg 70
8076PD Vierhouten
Restaurants in de buurt

Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos

star star star star star star star star star star 3,5
€ € € Wereldkeuken

De Veluwse Huyskamer

star star star star star star star star star star 4,2
€ € € Frans

Veluws Eethuis Wissel

star star star star star star star star star star 4,35
€ € € Nederlands