Het Glaslokaal

Wereldkeuken in Vleuten
Laat u verrassen!

€€
Bij bar-brasserie Het Glaslokaal in Vleuten bent u van harte welkom om uzelf te laten verrassen en uit te dagen door de creatieve gerechten die vindt op de kaart. De bijzondere menukaart in combinatie met het originele interieur maken een bezoek aan dit restaurant zeker de moeite waard. 

Op onze kaart is er veel keuze uit verschillende soorten gerechten. Ook kunt u bij ons elk gerecht als kleiner portie bestellen om zo meerdere verschillende gerechten te kunnen ervaren. Zo kunt u zelf uw eigen menu en gerechten combineren, delen en samenstellen. Wij hebben diverse soort vlees- en visgerechten en ook de vegetarier komt bij ons aan zijn trekken met bijvoorbeeld onze ravioli met truffel, spinazie en pecorino. Buiten de kaart om kunt u ook langskomen voor een goed glas wijn samen met een Italiaanse ham en worst plank, kaasplateau of Hollandse bittergarnituur. Ons restaurant ligt gunstig gelegen bij winkelcentrum Vleuterweide en valt perfect te combineren met een shopsessie in de middag. Ook de kinderen hebben genoeg keuze op onze menukaart en wij beschikken zelfs over een speelhoek waar zij hun energie kwijt kunnen.

Reden zat om snel een bezoek te brengen aan Het Glaslokaal. WIj hopen u snel te mogen verwelkomen. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor lunch, borrel en diner.


Contactgegevens
Burghtplein 7
3452MV Vleuten
Restaurants in de buurt

Vleutens Paleis

star star star star star star star star star star 0
€ € Aziatisch

New York Pizza Leidscherijn

star star star star star star star star star star 3,6
Italiaans

New York Pizza Maarssen

star star star star star star star star star star 4,9
Italiaans