Fletcher Zuiderduin Beachhotel

Wereldkeuken in Westkapelle
Heerlijk uitwaaien in Westkapelle

€€€

In het moderne restaurant van Fletcher Zuiderduin Beachhotel bent u aan het juiste adres voor een heerlijk diner. Laat u beïnvloeden door de Zeeuwse streek en geniet van een voortreffelijk visgerecht. Maar ook voor de vleesliefhebber of de vegetariër is er volop keuze! Bij Beachclub Zuiderduin is het daarnaast heerlijk vertoeven op het panoramaterras, dat een schitterend uitzicht biedt over de zee, het strand en de uitgestrekte duinlandschappen.

Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch.

Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij jouw favoriete restaurant van Fletcher Hotels. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Normaal gesproken betaal je €29,50 p.p. voor dit heerlijke menu, maar met Diner Jaarkaart ontvang je nog eens 25% extra korting op deze scherpe aanbieding!

Van 1 april t/m 30 september uitsluitend geldig op maandag, dinsdag en woensdag en van 1 oktober t/m 31 maart zelfs alle dagen van de week.

Geniet dus het hele jaar door van heerlijk diner of lunch in de restaurants van Fletcher Hotels!


Contactgegevens
De Bucksweg 4
4361SM Westkapelle
Restaurants in de buurt

De Deining

star star star star star star star star star star 4,5
€ € € Frans

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad

star star star star star star star star star star 3,45
€ € € Wereldkeuken

Restaurant Johan Hendrik (by Fletcher)

star star star star star star star star star star 3,8
€ € € Frans