Cuarto Ocho

Heerlijk in Willemstad
Spaanse verwennerij van 4 gangen incl. overnachting & ontbijt

€€€€
Beleef de Spaanse cuisine met een HEERLIJK 4-gangendiner incl. overnachting & ontbijt voor maar € 75,- per persoon!
In het pittoreske Willemstad, vind je aan de Voorstraat restaurant Cuarto Ocho. Cuarto Ocho is een authentiek Spaans restaurant met een Baskisch georiënteerde keuken waar het eten, de wijn én de mensen centraal staan. Alles alleen opeten of met elkaar delen, het kan zoals je het zelf wenst. Tijdens een diner kun je diverse gerechten zowel klein als groot bestellen. 
Cuarto OCHO wil zich onderscheiden als een ‘alledaags’ Spaans restaurant met originele gerechten met de allerbeste ingrediënten zoals lokale groenten, vlees van geselecteerd vee uit West-Brabant en België en vis van Schmidt Zeevis in Rotterdam. 
De gerechten worden bereid door de gepassioneerde Spaanse chefs: Ana Patiño Correa en Santi Diaz-Bustamente Ussia (beiden geschoold aan de beste gastronomische opleiding in Spanje). Zij worden op social media ook wel de ‘travelling chefs’ genoemd, omdat ze speciaal vanuit Spanje komen om voor je te koken. Dit alles in combinatie met de duurzame bereidingswijze, staat garant voor een HEERLIJK diner.
Na het fantastische diner is het tijd voor het tweede deel van deze aanbieding, namelijk een luxe  overnachting inclusief ontbijt bij hotel Trusten. Hotel Trusten heeft alles wat de meeste andere hotels missen. En omgekeerd. Het ontstond in de oude vesting Willemstad uit realistische wensen die gasten mogen hebben. 
Elke kamer in Hotel Trusten is uniek en draagt een andere naam, in overeenstemming met het door binnenhuisarchitect Tom van den Haspel ontworpen interieur en de daarbij gebruikte beelden en kleuren. Zo overnacht je bijvoorbeeld in de ‘BUGATTI’ kamer, de ‘EGYPTE’ kamer of in kamer ‘HERT´. En dat allemaal midden in het historische hart van Willemstad.
Hotel Trusten heeft 7 unieke kamers met heerlijke boxspringbedden, ruime badkamer, TV, bureau en een apart zitje, minibar, koffie, thee en een safe. De lobby & lounge-met-bar heeft een piano en soms een pianist. de WiFi is razendsnel en parkeren is gratis.
Reserveer nu een 4-gangendiner incl. overnachting & ontbijt voor maar € 75,- per persoon!

Te reserveren t/m 30 mei 2020
De HEERLIJK Aanbiedingsprijs geldt per persoon en is alleen te reserveren per 2 personen
Het arrangement bestaat uit: een 4-gangendiner en een overnachting in een luxe kamer met ontbijt
Te gebruiken op woensdag t/m zondag
Inchecken kan vanaf 14:00 en uitchecken tot 11:30
Niet i.c.m. andere acties
LET OP: Deze aanbieding is alleen geldig na reservering via HEERLIJK.nl

Contactgegevens
Voorstraat 47
4797BE Willemstad
Restaurants in de buurt

Cuarto Ocho

star star star star star star star star star star 0
€ € € Heerlijk

Cuarto Ocho

star star star star star star star star star star 0
€ € € Heerlijk

Cuarto Ocho

star star star star star star star star star star 0
€ € € € Heerlijk