Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

Frans in Wolfheze
Dit restaurant heeft een modern maar toch warm karakter.

€€€

Het restaurant Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp heeft een modern, maar toch warm karakter. De keuken biedt een rijkelijk maandelijks wisselende gevariëerde menukaart met naast de vele klassieke gerechten ook verrukkelijke seizoensspecialiteiten. De professionele gastheren en gastvrouwen zullen je ten alle tijden advies en informatie geven over de met zorg samengestelde selectie van wijnen.

Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij jouw favoriete restaurant van Fletcher Hotels. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Normaal gesproken betaal je €29,50 p.p. voor dit heerlijke menu, maar met Diner Jaarkaart ontvang je nog eens 25% extra korting op deze scherpe aanbieding!

Van 1 april t/m 30 september uitsluitend geldig op maandag, dinsdag en woensdag en van 1 oktober t/m 31 maart zelfs alle dagen van de week.

Geniet dus het hele jaar door van heerlijk diner of lunch in de restaurants van Fletcher Hotels!


Contactgegevens
Buunderkamp 8
6874NC Wolfheze
Restaurants in de buurt

Juffrouw Tok

star star star star star star star star star star 4
Wereldkeuken

De Tuin Van Wolfheze (by Fletcher)

star star star star star star star star star star 4,2
€ € € Wereldkeuken

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem

star star star star star star star star star star 4,05
€ € € Frans