De Tuin Van Wolfheze (by Fletcher)

Wereldkeuken in Wolfheze
Genieten van verse producten en een rustgevende omgeving.

€€€

Genieten van verse producten, een rustgevende omgeving en van een vriendelijke service. Dat zijn de kenmerken van een heerlijk diner in 'De Tuin van Wolfheze'. Eerlijk en heerlijk op basis van een regionale keuken met een moderne twist en internationale invloeden. En, met het oog op duurzaamheid. Lokale producten worden door de Chef-Kok en zijn brigade met respect gemaakt tot smaakvolle gerechten. Wilt u het zelf ervaren? Kom dan proeven!

Geniet van een heerlijk 3-gangen Fletcher’s Keuzemenu bij jouw favoriete restaurant van Fletcher Hotels. De chef-koks en hun keukenbrigades bereiden speciaal voor jou de meest uiteenlopende gerechten. Er wordt gebruik gemaakt van verse seizoensgebonden producten, bij voorkeur uit de regio van het restaurant. Normaal gesproken betaal je €29,50 p.p. voor dit heerlijke menu, maar met Diner Jaarkaart ontvang je nog eens 25% extra korting op deze scherpe aanbieding!

Van 1 april t/m 30 september uitsluitend geldig op maandag, dinsdag en woensdag en van 1 oktober t/m 31 maart zelfs alle dagen van de week.

Geniet dus het hele jaar door van heerlijk diner of lunch in de restaurants van Fletcher Hotels!


Contactgegevens
Wolfhezerweg 17
6874AA Wolfheze
Restaurants in de buurt

Trattoria Artusi

star star star star star star star star star star 3,2
€ € € Italiaans

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem

star star star star star star star star star star 4,05
€ € € Frans

Fletcher Hotel-Restaurant De Buunderkamp

star star star star star star star star star star 3,95
€ € € Frans