Privacy statement

In Nederland geldt de wet bescherming persoonsgegevens voor elke organisatie die persoonsgegevens verzamelt. Volgens de wet moet er een  overeenkomst gesloten worden als er persoonsgegevens worden gedeeld met een leverancier.

Door gebruik te maken van de Diner Jaarkaart staat U ons toe gebruik te maken van uw gegevens. Indien u niet akkoord wilt gaan, kunt u zich afmelden en géén gebruik maken van de Dienst. Het bovenstaande is opgesteld aan de hand van de richtsnoeren van de Autoriteit Persoonsgegevens, zoals hier gepubliceerd.

Specifieke informatie over datalekken staat hier in de officiële beleidsregels meldplicht datalekken.

U kunt de wet bescherming persoonsgegevens raadplegen deze website. 

Inloggen

of inloggen met

Wordt lid

Onze leden genieten onder andere van de volgende voordelen:

  • Gemakkelijk online reserveren
  • 25% korting op de gehele rekening
  • Direct te gebruiken als voucher
  • Korting is geldig tot wel 4 personen
  • Gebruik uw kaart zo vaak u wilt

Wachtwoord resetten

Vul je e-mailadres in en wij sturen je een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Wachtwoord resetten

Gelukt, in je mailbox tref je binnen enkele minuten een unieke link aan om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Reserveren bij

Onder welke naam wil je reserveren?
Hoe kunnen ze je bereiken?

Je reservering is aangevraagd

Het restaurant zal zo spoedig mogelijk je reservering bevestigen of afwijzen.

 

Bestel met 25% korting bij New York Pizza

Je kunt op de website van New York Pizza je bestelling doen met de volgende persoonlijke code: